Søg i denne blog

fredag den 12. oktober 2012

Hvem er B?
Hvert et menneske har vel hver sine særheder og det må man sige jeg også har! De fleste siger for det meste, årh ingen er så underlig som mig! Men jo alle er vel underlige bare på hver deres måde.

- jeg hader fugle! Jeg er lige ved at skide en lilla gris når jeg ser en! ( og ja jeg må godt bande! ) og selvom jeg er så bange, har min far alligevel valgt at købe sig en papegøje, som han har giver navnet Yrsa, jeg hader det dyr så meget!
- dog elsker jeg min hund! Han er det eneste dyr som jeg elsker. Faktis hader jeg nok dyr lidt. Jeg ved godt at jeg træder nogle over tæerne ved at sige det, men sådan tror jeg bare at nogle er. Men Ivan er også lidt af det hele lidt en hund, lidt en gris og lidt en muldvarpe. :-)
-  jeg har en masse bekendte, men kun nogle få venner. En af dem er Asta (Ala) jeg har kendt ala i lidt over 2 år og jeg har det fantastik med hende, så meget som jeg kan hade hende og blive sur dobbel så meget holder jeg af hende! Hun får mug altid til at grin jeg ved ikke hvor og synes endelig også det er vildt irriterende at jeg ikke ved hvorfor!
En anden af dem er Sarah! Jeg har kendt Sarahmussen siden 1 klasse og hun har altid forstået mig! Hun har den fedeste humør som vi tit køre så langt ud at det bliver klamt og underligt! Det siger lidt om os. Ja det eneste der er og sige om Sarahmussen er at jeg elsker hende.
Den anden er Theodora (nis, Nussen, Mathilde eller nulle) ja hun har en masse kælde navne. Nussen er bare for dejlig. jeg lærte nis at kende samme tid som jeg gjorde med ala, da de startede i vores klasse i 7 klasse. Hun kan være så alvorlig og utrolig klog at høre på og et sekund efter smiler og danser hun, og er så underlig at det er luge før jeg bliver virkelig bange plus, så danser hun rigtig dårligt, men hun bliver ved selvom jeg driller hende og det synes jeg er så sejt gjort!
En helt anden er Elena ( som ikke har noget kælenavn, trist) elena har jeg kendt siden jeg var 3 år gammel. Derfor ved vi alt om hinanden, så der kan jeg kun sige ad for satan! Ej, elena er en meget varm  og omsorgs fuld pige, som ikke kun tænker på sig selv altid, eller det giver hun ikke udtryk for.
Nå det var lidt om nogle af mine dejlige venner. :-)

- hver fredag ser jeg vild med dans med min mor! Også kaldet bare dans. :-D
- Jeg rider på en fest der går som en bulldog.. Så jep.
- Såå elsker, elsker jeg min storesøster alberte! Hun er nok mit største forebilled for mig! Og den bedste søster jeg lige kunne tænke mig til!


Så nu kan kan jeg ikke finde på mere lige nu? Men kom med nogle spørgsmål hvis der er noget. Hvis der er nogle stave fejl er det fordi jeg har skrevet det på min iPhone... Ja fordi så mange penge har jeg! Men om 2 uger kommer min computer hjem også bliver det nogle vilde indlæg. :-)

Myssar fra B.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar